top of page
Zoeken
  • Wiene Van Guyse

Bedankt voor de hartverwarmende expeditie op 15 oktober

Bijgewerkt op: 8 dec. 2023

Een honderdtal stappers, een bosrijk wandelparcours, een verrassende tussenstop in de tuinbouwschool van Merchtem, een ritje met de huifkar, een overheerlijke barbecue, maar bovenal voelbare interesse van deelnemers en medewerkers maakten van deze expeditie een hartverwarmende gebeurtenis.Graag willen we jullie bedanken voor de steun en aanwezigheid op onze expeditie. Het was een hartverwarmend samen zijn en we hopen dat jullie er net als ons van genoten hebben.


De expeditie doen we ook om centen op te halen voor onze projecten. Dankzij ieders steun konden we deze editie ongeveer 4400 € ophalen. Daarmee zitten we in de goede richting om de vooropgestelde realisaties van onze partners in Haïti te realiseren. Dit bedrag gaat dan ook integraal naar de nieuwe projecten die in de steigers staan:

  • Komité Lakay zal een koffieplantage aanleggen en zonnepanelen plaatsen op het materialendepot.

  • De landbouwschool Etage start met het verlenen van micro-kredieten aan afgestudeerden met een beloftevol project. Lees hier het interview van startend ondernemer Kervins.

Kon je niet aanwezig zijn op de Expeditie, maar wil je alsnog je steentje bijdragen? Dat kan! Om onze projecten te realiseren doen we graag nog een warme oproep om een bijdrage te doen op onze projectrekening bij de koning Boudewijn stichting BE10 0000 0000 0404 met de vermelding 128/3270/00061. Voor giften vanaf 40€ krijg je een fiscaal attest doorgestuurd. Doe zeker de storting ten laatste op 25 december 2023 als je nog dit jaar een fiscaal attest wenst te ontvangen.

85 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page