top of page
peter 1.JPG

DONEER EENMALIG

Vandaag zoeken we supporters van Pèp Lib. 

 

Wil jij mee investeren in de opleiding van boer-ondernemers, zodat ze op een duurzame manier meer voedsel kunnen produceren? De ingenieurs en initiatiefnemers van de landbouwschool Etage en de coöperatieve Agribel in het Noorden van Haïti halen zelf alles uit de kast om de opleiding en de organisatie van boeren te verbeteren;  voor de uitbreiding van de school met een imkerij en een klein pluimveebedrijf hebben ze evenwel onze hulp gevraagd. 


In het Zuiden van Haïti ondersteunen we Komité Lakay dat families organiseert om zelf hun voedselgewassen te kweken en overschot te verkopen zodat ze de kosten voor scholing en gezondheid kunnen betalen. Hiervoor is een uitleendienst voor landbouwmaterialen nodig en de aanplanting van koffie, gierst en fruitbomen. 

Om deze projecten te kunnen opstarten en rendabel te maken, willen we met Pèp Lib 30 000 euro ophalen. De Koning Boudewijn Stichting verleent haar medewerking aan ons project, waardoor giften vanaf 40 euro aan de Stichting fiscaal aftrekbaar zijn (art.145/33WIB). 


Stort op de projectrekening van Pèp Lib, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting op rekening BE10 0000 0000 0404 - met vermelding 128/3270/00061 (opgepast vergeet deze gestructureerde vermelding niet!). 

bottom of page