zo 03 okt. | 't Vijverdal

Pèp Lib expeditie

Wandel mee op zondag 3 oktober ‘21 en zamel geld in voor duurzame landbouw in Haïti.
Pèp Lib expeditie

Tijd en locatie

03 okt. 11:00 – 20:00
't Vijverdal, 1785 Merchtem, België

Pèp Lib expeditie

Met de Pèp Lib Expeditie willen we samen 7 500 km afleggen, gelijk aan de afstand tussen Merchtem – Haïti. Onmogelijk? Niet als we met velen zijn en als ieder voldoende sponsors aan zich kan binden.

‘t Vijverdal Merchtem wordt op zondag 3 oktober het zenuwcentrum van deze Pèp Lib expeditie.

Programma= 

  • 11.00 u – 14.00 u: vertrek van de expeditie aan zaal ’t Vijverdal Merchtem’
  • Keuze tussen een parcours van 8, 12 of 20 km.
  • De wandeling van 8 km is afgestemd op families met (kleine) kinderen
  • 15.00u – 20.00u : een culinair buffet aan democratische prijzen laat je op krachten komen. Kinderen worden extra verwend met animatie.

Verwacht je aan een (h)eerlijke zondagse wandeling, doorheen de Brabantse Kouters. Voor kinderen en jongeren voorziet het expeditieparcours spannende opdrachten. Zij strijden voor de eer en de prijs voor de finalisten.

Wie ingeschreven is, is van harte welkom. Het zou natuurlijk fantastisch zijn, mocht je ook een solidaire uitdaging kiezen en je laten sponsoren voor deze tocht (of je sponsort jezelf). Het sponsorformulier kan je op de website vinden.

Kies je solidaire uitdaging.

Lukt het ons om samen de afstand van Merchtem naar Port-au-Prince te bereiken? Als elke deelnemer per kilometer, €1 inzamelt moet het zeker lukken!

Sponsors kunnen geld geven/storten aan jou of rechtstreeks overschrijven op de rekening van vzw Pèp Lib (BE 13 0689 3809 7939) met vermelding van de stapper die ze sponsoren.